Return to site

AIR KiK (Kunst in Kolderveen)

· Residency

October and November 2017 Artist in Residence at KiK (Kunst in Kolderveen)

Vanaf half oktober 2017 ga ik onder de noemer 'Winterlab' twee maanden werken in KiK (Kunst in Kolderveen). Dat is een voormalige melkfabriek in het zuiden van Drenthe met mooie, grote werkplaatsen. Een prachtplek. Ik ga daar filmen en schilderen en laat me vooral inspireren door de 'rurale' omgeving. Ook ga ik daar werken aan een eerste versie van een nieuw soort geluidsinstallatie

Sinds enkele jaren maak ik namelijk geluidscomposities, die ik nog nooit aan het publiek heb getoond. Dat komt omdat ik deze geluidswerken in een specifieke vorm wil presenteren.

Tot voor kort was dat wat ik voor ogen had technisch onmogelijk, maar nu kan het toch echt. Mede dankzij een ontwikkelbudget van het Amsterdams Fonds voor de Kunsten en KiK

kan ik een dergelijke installatie gaan realiseren en sta te popelen om dat te gaan doen!

Aan het eind van de werkperiode zal er ook een presentatie zijn. Meer nieuws volgt.

 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly